Avantajele tehnologiei Wireless Charging

Ce este tehnologia Wireless Charging?

Tehnologia de încărcare fără fir există de mai bine de 100 de ani, dar includerea sa în noile dispozitive ale brand-urilor de top, i-a dat o viață nouă. Iată cum funcționează și de ce ar putea apărea în curând în orice, de la case până la roboți.

Incarcator wireless Super TOUCH

Cum funcționează?

Încărcarea fără fir se bazează pe încărcarea inductivă, prin care puterea este creată prin trecerea unui curent electric prin două bobine pentru a crea un câmp electromagnetic.

Când placa magnetică de recepție de pe dispozitivul mobil intră în contact cu emițătorul - sau cel puțin în intervalul specificat - câmpul magnetic generează un curent electric în interiorul dispozitivului.

Acest curent este apoi convertit în curent continuu (DC), care la rândul său încarcă bateria încorporată.

Încărcare wireless în mașină?

Mulți producători de mașini au încărcare fără fir în anumite modele, dar chiar și atunci nu este de standard și tinde să fie prezentă pe modele din gama mai scumpă. Printre producătorii care îl utilizează se numără Audi (și restul grupului VAG), BMW, Ford, Honda, Mercedes-Benz, Peugeot, Toyota și Volvo.

Incarcator Wireless

Care sunt avantajele tehnologiei Wireless Charging?

  • O modalitate sigură de a încărca telefonul.
  • Simplu să vă lăsați telefonul pe suportul de încărcare.
  • Pune mai puțină presiune pe portul de încărcare al telefonului.
  • Stațiile de încărcare fără fir Qi sunt instalate în diferite locuri din lume, dacă rămâneți fără baterie și nu aveți un cablu, puteți încărca telefonul.

Ce încărcător recomandăm?

Comoditatea și confortul clientului este pe primul loc. Așa că, Super TOUCH vine cu 2 variante de încărcătoare wireless, atât pentru spațiul de acasă, cât și pentru timpul petrecut în mașină.

Încărcător de birou Fast Charger Wireless Super TOUCH, roșu

Optimizat pentru a furniza încărcarea wireless rapidă până la 10W, pentru toate dispozitivele cu tehnologie QI și este compatibil cu AirPods 2 (cu carcasă de încărcare wireless) și AirPods Pro.

Încărcător de birou Fast Charger Wireless Super TOUCH, roșu

 *Vezi produsul aici.

Încărcător auto Fast Charger Wireless Super TOUCH, negru

Tehnologia inteligenta de protectie asigura controlul temperaturii, protectie la supratensiune, protectie la scurtcircuit, si multe alte.

Este echipat cu cel mai recent FOD pentru a va proteja impotriva caldurii sau a conditiilor de suprasarcina atunci cand alte obiecte metalice sunt plasate pe incarcator, cum ar fi monede, chei, inel, etc.

Încărcător auto Fast Charger Wireless Super TOUCH, negru

 *Vezi produsul aici.