Importanța unui suport de telefon premium

Suportul contează!

Cel mai bun mod de a vă menține smartphone-ul aproape în timp ce mergeți pe bicicletă este cu suportul destinat telefonului, atașat pe ghidonul bicicletei. Dacă nu sunteți convins, continuați să citiți pentru a afla de ce ar trebui să vă aduceți telefonul la plimbări și cum arată suportul perfect pentru telefon.

Beneficiile unui suport de bicicletă

Importanța unui suport de telefon premium

1. Navigarea rutelor folosind GPS

Dacă călătoriți prin zone noi sau planificați o plimbare mare, ar trebui să revedeți întotdeauna hărțile în prealabil. Dacă se întâmplă să te pierzi pe parcurs, purtarea smartphone-ului cu tine îți oferă acces la GPS pentru asistență la navigare.

2. Urmărirea, măsurarea și partajarea călătoriei

Indiferent dacă vă plimbați doar pentru distracție sau pentru antrenament, puteți folosi telefonul pe drum sau pe traseu pentru a vă urmări performanța.

3. Măsură de siguranță

Navigarea și măsurarea performanței sunt ambele avantaje importante pentru a avea telefonul în timp ce călătoriți, dar cel mai important motiv pentru care ar trebui să vă purtați telefonul atunci când călătoriți este pentru situații de urgență.

Suport de telefon pentru bicicletă Super TOUCH, negru

Faci mișcare, călătorești și păstrați telefonul în siguranță datorită suportului de bicicletă Super TOUCH cu prindere pe ghidon. Suportul de bicicletă Super TOUCH este construit din materiale rezistente pentru telefoane cuprinse între 4.5 și 6.4 inch.

Suport de telefon pentru bicicletă Super TOUCH, negru
*Vezi produsul aici.