Merită achiziția unui cablu braided?

De ce braided?

Un cablu împletit cu nailon de bună calitate va rezista mult mai mult decât cablul furnizat de un producător de telefoane în cutie. Exteriorul țesut al cablului nu numai că asigură o integritate structurală crucială, care va preveni ruperea și deteriorarea de zi cu zi, dar îl ajută și să reziste unor forme extreme de uzură.

Cabluri braided Super TOUCH

Garanție 5 ani

Super TOUCH oferă 5 ani garanție la toată gama de cabluri braided. Avem încredere în tehnologia ce oferă acestei categorii de cabluri, rezistență și eficiență. Află mai multe despre retur și garanție aici.

Merită achiziția unui cablu braided?

Suntem de părere că acest lucru îl poate decide cumpăratorul. Noi. cei de la Super TOUCH putem doar să vă prezentăm beneficiile și avantajele în achiziționarea unui asemenea cablu.

Răspunsul nostru la întrebarea din titlu este: categoric da!

  • Cablurile împletite sunt utilizate pe scară largă pentru serviciile de televiziune prin cablu și conexiunile video. Acestea asigură protecția semnalului împotriva interferențelor electromagnetice externe.
  • Acestea sunt practic o variantă mult mai rezistentă și potentă din punct de vedere al vitezei transferurilor, față de un cablu standard, din cutia telefonului.
  • Cablurile sunt supuse unui stres fizic ridicat. Se conectează la mufa telefonului, apoi sunt stranse și poate puse într-un rucsac. Răsucite și forțate zi de zi, trebuie să facă față uzurii zilnice.

Concluzie

Cablurile împletite cu nylon sunt o variantă foarte utilă, și mult superioară cablurilor standard. Transferul se face fără interferențe, sunt mai confortabile, și nu se încurcă între ele. Transportă-le oriunde, și în ce mod dorești.

Cablurile braided Super TOUCH

Au o proprietate excelentă anti-rasucire și pot rezista la cel puțin 7000 de cicluri test de încovoiere la 90 de grade.

Cablu braided cu incarcare rapida Super TOUCH, negru

*Vezi cablurile braided aici.