STH-0156

Kit Curatare Suprafete Optice 25Ml

În stoc

Produs nou

14,90 lei

Kitul pentru curatarea suprafetelor optice Super TOUCH este metoda ideala pentru curatarea tuturor tipurilor de lentile si suprafete optice (telefon, tableta, laptop, ochelari, camera foro, monitor, camera foto etc.). Include o microfibra soft lavabila necesara curatarii corecte a oricarui dispozitiv. Aceasta este inclusa in capacul recipientului pentru a evita pierderea sau murdarirea ei. Capacul recipientului este perforat pentru a facilita uscarea rapida si a lasa microfibra sa respire.

Utilizare: Pulverizati pe ambele fete ale lavetei de la o distanta de aproximativ 10 cm. Curatati suprafata optica sau lentilele cu ajutorul microfibrei. Produsul contine etanol, un dezinfectant puternic folosit pentru a evita contaminarea lentilelor sau a dispozitivelor optice. Contine printre alte ingrediente: mai putin de 1% polidimetilsiloxan, parfum.

Atentie! A nu se inghiti! A nu se lasa la indemana copiilor! In cazul contactului cu ochii, clatiti din abundenta cu apa si consultati medical de urgenta, prezentand eticheta produsului.

CompatibilitateUniversal
Livrare15 lei
Garantie24 luni

Recomandări